AKOESTISCHE SPUITPLAFONDS

Weet je wat het voordeel is van een spuitplafond? Eigenlijk heeft zo’n plafond meerdere voordelen. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar een spuitplafond heeft ook nog eens een geluiddempende werking. Wil je ook een spuitplafond realiseren op kantoor, of in het museum of het hotel waar je werkt? Kies dan voor de professionele oplossingen van echo acoustic.
Een mooi afgewerkt spuitplafond met Akoestisch spuitwerk
De beste oplossing voor een schitterend spuitplafond is het laten aanbrengen van het ISO 9002-gecertificeerde en milieuvriendelijke Akoestisch spuitwerk. Deze spray biedt een optimale geluidsabsorptie, waardoor nagalm verminderd wordt. Wat ook prettig is, is dat de spray op ieder plafond kan worden aangebracht, ongeacht het materiaal waarvan jouw plafond gemaakt is en het gewicht van dit materiaal. Verder is Akoestisch spuitwerk condensatie regulerend.
Schitterend strak stucwerk
Heb je liever stucwerk op je plafond? Ook dan heb je met Akoestisch spuitwerk de keuze uit verschillende structuren, van glad tot grof en in de kleur die je maar wil. Dit brandveilige materiaal neemt geluid op als de beste en is in verschillende diktes leverbaar. Ook dit materiaal is op iedere ondergrond snel aan te brengen.

Bent u op zoek naar een schilder?