"Loading..."

Interieur- & industrieel spuiterij

In onze eigen spuiterij zijn wij in staat allerlei soorten objecten te voorzien van spuitwerk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen uw nieuwe meubels uit de bedrijfsruimte te laten spuiten, of te laten opknappen zodat deze er allemaal weer als nieuw uitzien.

spuitwerkleidingen1394470505

In onze “spuiterij aan huis” hebben wij de beschikking over de beste en nieuwste apparatuur waarmee we alle een scala aan objecten (meubelstuk, ijzerwerk, overige constructies) kunnen spuiten in de door u gewenste kleur. Bij het vervaardigen van uw object wordt altijd rekening gehouden met de omgeving waarin het zich bevindt. Neem uw meubelstuk, het meubelstuk in de badkamer dient weer op een andere manier behandeld te worden als een meubelstuk in de huiskamer. Dit kan te maken met bijvoorbeeld de temperatuur of de vochtigheidsgraad.

Heeft u interesse, of vragen dan kunt informatie aanvragen via ons online informatieformulier, u krijgt altijd spoedig mogelijk een reactie van een van onze kundige medewerkers. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen via onze offertepagina.