OFFERTE AANVRAGEN

Bent u op zoek naar een schilder voor uw specifieke schilderwerk? Dan kunt u via deze website eenvoudig en in 2 stappen een offerte op maat aanvragen. Voor uw gemak hebben we ons offerte aanvraagsysteem onderverdeeld in de volgende categorieen:

Algemeen schilderwerk & Overige werkzaamheden

Onder algemeen schilderwerk en overige werkzaamheden vallen onder meer extern schilderwerk voor huis of kantoorpand in alle soorten en maten, intern schilderwerk voor huis of kantoorpand en daarnaast overige werkzaamheden als beglazing, wandafwerking, gietvloeren en schilderwerk voor standbouw.

Klik hier om door te gaan met het aanvragen van een offerte voor algemeen en overig schilderwerk

Interieurspuiterij

In onze eigen interieurspuiterij zijn wij in staat een groot scala aan interieurobjecten te spuiten, geheel volgens uw eisen en wensen. Denkt u aan het spuiten van keukenelementen, kasten of bijvoorbeeld een balie voor bij u op kantoor. Kortom u kunt het zo gek niet verzinnen, of wij kunnen het spuiten. En doordat wij alles binnenshuis doen garanderen wij een snelle afhandeling.

Klik hier om door te gaan met het aanvragen van een offerte voor het spuiten van interieur

Jachtschilderen

Wij hebben jarenlange ervaring met de scheepvaart en dan met name op het gebied van onderhoud van uw jacht of boot. Als erkend jachtschilder zorgen wij voor het jaarlijkse schilderonderhoud van uw jacht, of geven we uw nieuw aangekochte jacht een tweede leven.

Klik hier om door te gaan met het aanvragen van een offerte voor het schilderen van uw jacht